PIZZERIA SANTA MARIA

PIZZERIA SANTA MARIA Nu nog lekkerder!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Santa Maria. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 11:46 Lekker
21 jun 2022 om 20:09 Aangebrande pizza
20 jun 2022 om 17:50 Hele aardige mensen het eten is altijd veel en goed gevuld. Is ook nog kei lekker met een goedkoop prijs
16 jun 2022 om 21:30 Niet gekregen wat ik besteld had en de durum had zeer droog vlees. Kwaliteit van het eten lijkt echt met de keer dat ik bestel slechter te worden. Teleurstellend dat Santa Maria zo achteruit gaat.
13 jun 2022 om 10:01 Prima te eten, jammer dat het koud was bij aankomst en dat meer dan de helft van de saus (extra besteld+betaald) opnieuw vergeten. Dit is een blijvend terug komend iets, maar lijkt me niet zo lastig toch? Nog een fout en we komen niet meer terug…
11 jun 2022 om 21:43 Een 30 min eerder dan stond gepland. Eten was warm, werd vriendelijk afgegeven. De kinderen en man hebben genoten van de pizza’s deze zijn ruim belegd. Zelf had ik een kip schotel. Kip was heerlijk mals, lekkere ui en paprika er bij. Het was top!
11 jun 2022 om 2:34 I didn't receive the delivery.. After I paid no one came with the food!
8 jun 2022 om 16:35 + 2 uur gewacht. Zelf gebeld en na 6x bellen gehoor: het is zondag het is druk en er worden geen bestellingen meer aangenomen. Moest nog de oven in. Online kon echter nog besteld worden. Pizza kwam eindelijk aan en smaakte nergens naar, zeer slecht!
6 jun 2022 om 20:23 Snelle bezorging, prima pizza
6 jun 2022 om 0:13 Ruim 3 uur op onze bestelling moeten wachten, 2x daarvoor gebeld. Als je de hoeveelheid bestellingen niet aan kan moet je op tijd weigeren en niet al betaalde klanten laten wachten. Pizza’s waren te zout. Alles zat onder de saus van de spareribs.
5 jun 2022 om 23:32 Na 2 uur gebeld .. moesten nog aan het eten beginnen. In totaal bijna 3 uur gewacht.
5 jun 2022 om 21:13 2,5 uur moeten wachten na online bestelling/ en betaling ( na 1,5 gebeld , toen begonnen ze er pas aan , ivm drukte ( zondag) volgende keer zal ik er nog eens over nadenken wat ,waar en hie ik bestel.