PIZZERIA SANTA MARIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2906 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Santa Maria. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 19:53 Veel te laat naar echt veel te laat pff
9 jun 2024 om 19:02 Altijd heerlijk en vriendelijk personeel!
7 jun 2024 om 12:50 Heerlijk spareribs gegeten bij pizzeria Santa Maria. Het eten was geweldig en de porties waren voldoende, de afhaaltijd was keurig op de afgesproken tijd en het eten was warm. Niets op aan te merken. Goede service. Aanrader...
3 jun 2024 om 19:46 Vette pizza. Producten er op die ik er niet op wilde. En de extra’s waren ver te zoeken. Jammer de pizza’s waren ooit zo goed..
2 jun 2024 om 23:15 Was echt top, niks op aan te merken. Bezorger was er snel en het eten was veel en lekker
30 mei 2024 om 10:55 Het eten op het moment was erg lekker maar de volgende ochtend echt flink aan de schijterij was minder :(
27 mei 2024 om 18:12 Op zaterdag 25e een bestelling geplaatst maar niks bezorgd maar wel betaald.
26 mei 2024 om 18:21 Bestelling was niet helemaal goed, binnen een kwartier was het opgelost! Nieuw eten gekregen.
23 mei 2024 om 19:35 TOPPIE Zoals Altijd, pluspunten aan de eigenaar en medewerkers
23 mei 2024 om 18:41 i am yesterday give it the driver 50€ but my order is 20€ and he cannot give it back 30
9 mei 2024 om 22:49 Normaal klaag ik dat de bestelling een half uur tot een uur te laat bezorgd wordt, vandaag kwam de bestelling een uur te vroeg! Ondanks dat het eten lekker is is dit echt ongelofelijk, bij Santa Maria doen die pipo's maar wat! Slecht!
5 mei 2024 om 22:02 Lang moeten wachten, maar dat hadden we wel verwacht op een feestdag. de bestelde calzones waren heerlijk.